torsdag 17. juni 2010

To kort fra restekassen

Også kort jeg lagde for litt siden. To stykk litt shabby kort som er laget av rester jeg har hatt liggende. Litt av hvert ble 'klaska' på:) Blir godt å få litt nye saker nå. Kortene mine trenger litt nytt!


En kakeserviett, blomst av en bokside, hjerte av bølgepapp og noen perler og roser på en tynn ståltråd. En sløyfe, og et motiv som er kjøpt fra Panduro. Papiret er fra restekassen og jeg husker ikke hvor det kommer fra... Laget på akvarellpapir.

Her brukte jeg bølgepapp og mye av det samme som på kortet over. Stemplet her er fra Kreative hender og er et av mine favorittstempler. Jeg er jo utrolig glad i hunder og synes dette motivet er herlig. Tekststemplet husker jeg ikke hvor kommer fra. Er en smule distre vil noen påstå. Og for å være ærlig så kan jeg vel ikke nekte for det :) Kantene er svertet og boksiden er revet hele veien rundt.

7 kommentarer:

Gry-Beate sa...

Så nydelige kort du har laget!!

;0)Gry-Beate

Heidi sa...

Takk for det:)

Filharmonica sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-) Så mye flott du har laget! Ha en riktig god helg!

Heidi sa...

Takk for det:)

Anonym sa...

De rosene dine er fine. Likte det andre kortet best. :)

Heidi sa...

Hei på deg! Ja jeg tror jeg vet hva du liker;) Stilen mener jeg. Nå er jeg ferdig med tre 12 timers skift på rad og det er jeg glad for!

Anonym sa...

Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one? Thanks a lot!