tirsdag 22. juni 2010

Jobb

Jeg har ikke gitt opp! Men når man jobber som lufthavnbetjent på flyplass, så jobber man skift. Og med en turnus som gjør at vi jobber intensivt i jobbperiodene så går det litt opp og ned med innsatsen i hobbykottet:) Nå har vi mye fri i perioder også så jeg klager ikke.

Og så hadde vi bursdag i heimen her igår, da minstemann Fillip fylte 1 år:) Og slikt må markeres. Han er blitt en fin fyr men også en liten raring:)

Kortet denne gang er vel i samme stil som mange av de andre.


Akvarellpapir som base med bølgepapp, og mønsterpapir kjøpt fra Bikuben, er ikke sikker på hva det heter. Ellers blonde, revet bokside, knapper med snor og en blomst. Bildet er av samme serie jeg så ofte bruker. Sommerfugl puncheren min fra M.S som også går igjen litt. Noen perler satte jeg også på.

Baksiden er helt enkel. Innsiden skrev jeg en personlig hilsen på før jeg tok bildet så det får være.

4 kommentarer:

Iren sa...

Gratulerer så mye med gutten din som er blitt 1 år :) Han er jo så skjønn :)

Så var et et lekkert kort du har laga også ;) Skjønner godt det der med tiden som ikke strekker til ;)

Ha en fin dag!

Klem

Wenche sa...

Hei Heidi!! Tusen takk for fine ord i bloggen min. Du har en veldig flott vintage stil og jeg likte veldig mange av tingene du har laget. Så jeg titter nok innom flere ganger!

Klemmer fra Wenche :0)

Anonym sa...

Hei fra Skottland. Naa har jeg bestilt bursdagsgaven din fra et par butikker her borte som jeg har foelelsen av at du liker... Naa kan du lure, naa!

:D

Anonym sa...

One more issue is that video gaming has become one of the all-time largest forms of fun for people of every age group. Kids play video games, and adults do, too. The particular XBox 360 is probably the favorite games systems for people who love to have a huge variety of games available to them, and also who like to experiment with live with other folks all over the world. Thanks for sharing your thinking.