lørdag 12. juni 2010

Eske

Nok en dag med regn. Men det går helt greit for min del. Hundene og jeg er vanntette og liker faktisk turene i regn. Man får bare kle seg etter forholdene og ikke tenke for mye på hvordan gulvene blir når vi kommer hjem. Nytter ikke å ha støv på hjernen når man har hunder!

Har pyntet en eske fra Panduro. Og jeg da, synes jeg får en super ide og hiver meg over prosjektet. Jobber med liv og lyst, og så går det opp for meg, oops, det er jo ikke mer av det papiret! Jeg må bli flinkere til å kjøpe opp mer av samme type. Vel, da må man prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Det skjedde denne gangen, men jeg tror det gikk bra.

Venninnegave som jeg fyller opp med sjokolade. Har svertet kantene og pyntet med roser, perler og blonde. Bildet er fra Panduro. Ingen overraskelse når jeg sier at de bildene liker jeg. Lagde et bitte lite kort som følger med. Måtte bli slik pga. at jeg hadde jo ikke mer av det papiret jeg på død og liv skulle bruke... På innsiden av lokket festet jeg en fin tekst som jeg har skrevet ut fra nettet.3 kommentarer:

Lunamon sa...

Å denne ble nydelig!
Kortet og bokmerkene er i hus her og avlevert til venninna mi.
Vi er kjempefornøyde. Så pent laget.

Men har en utfordring til deg.
Det tar jeg på mail :o)

Ha en flott kveld videre, selv om det regner.
Løvene bryr seg ikke om regnet, hoffene derimot...

Heidi sa...

Hei!
Så bra at dere ble fornøyde, koselig det.
Skal sjekke mailen!
Ha en fin kveld du også:)

Anonym sa...

One more thing. I really believe that there are several travel insurance web sites of reliable companies that permit you to enter your journey details and acquire you the rates. You can also purchase the particular international travel insurance policy on the web by using your credit card. Everything you should do is always to enter the travel details and you can start to see the plans side-by-side. Merely find the plan that suits your allowance and needs and use your credit card to buy the idea. Travel insurance online is a good way to search for a reliable company regarding international travel insurance. Thanks for revealing your ideas.