torsdag 1. juli 2010

Istedet for i ramme


Mamma gav meg noen gamle bilder her om dagen. Og da jeg fikk se dette bildet av min morfar som ung satte jeg meg ned så fort jeg fikk tid. Synes at det ville bli finere å gjøre det på denne måten enn å sette det i ramme.

Min morfar døde 14 juli 1993, og fortsatt er han dypt savnet av meg. Han var en viktig person i livet mitt, som alltid hadde tid og en god historie på lager. Han var så tørrvittig og hadde en humor som jeg likte. Vi tilbragte mye tid sammen og jeg lærte mye av han.

Vel, sånn ble resultatet og det henger nå på veggen min.Har brukt bølgepapp som jeg sprayet med glimmer mist, tattered leather. En bokside med svertede kanter måtte også til. Blomster fra Papirloftet og kort og godt, blonderest og et lite perlehjerte. Nøkkelpynten er making memories verk og jeg synes den var passende her:) Ja og de to halvperlene. Henger i henger som jeg kjøpte på bikuben.

Så får vi se om jeg får gjort det samme med et par av de andre gamle familiebildene også.

6 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Det er en riktig staselig kar du har scrappet her!Flott minne,og veldig dekorativt på veggen!
Klem,Janne

Wenche sa...

Så flott minne du har laget av bildet, Heidi!! Det ble skikkelig lekkert og det er jo mye mer personlig slik enn å putte bilde i en ramme!!

Sommerklem fra Wenche :0)

Marte sa...

Hei Heidi! Tusen takk for en veldig koselig kommentar! Og så glad jeg ble da jeg fant tilbake til din blogg, jeg har kost meg veldig. Du lager virkelig flotte ting, med en stil som ligger mitt hjerte nært. Dette veggopphenget med bilde av din morfar var veldig fint, en flott måte å hedre han på :) Stilig pynt også, likte spesielt godt nøkkelen og rammene bak! :)
Jeg legger meg til som følger, og forter meg å legge deg til i min bloggliste. Jeg vil IKKE gå glipp av noen av dine oppdateringer! :)
Stor klem fra Marte

Yvonne sa...

Herlig! Og helt klart mye flottere enn å bare sette det i ramme. Kjempelekkert ble dette! Og så mye lekkert du har laget under her og.
Klem

Lunamon sa...

Dette var en flott måte å henge opp et stas bilde på! Det gav meg en ide.. Liker veldig godt stilen på kortene dine. Men tilbake til den ideen, den ilag med det andre kommer på mail. sånn etterhvert.
Ha en flott søndag videre.

Mary Paulyn sa...

Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created some nice methods and we are looking to trade solutions with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.