torsdag 8. juli 2010

Bursdagsgave fra ungene mine


Jeg er bare så heldig! Og i lykkerus! Og full av takknemlighet ovenfor ungene mine:)

I går da jeg var ferdig på jobb kl.2300 åpnet jeg pakken som kom fra Skottland. Julie, datteren min, bor der i sommer hos kjæresten sin David og hans familie. Og godjenta mi hadde tatt på seg ansvaret med å ordne bursdagsgave til mamma'n:) Som holdt på å ramle av stolen da innholdet ble pakket ut. Må også nevne innpakningen da som var veldig søt! Rosa papir med hvite prikker og en snor hvor det var lyse rosa kaniner festet på:) Burde jo selvfølgelig ha tatt bilde av det også men det kokte bort i iveren.

Vel, pakken inneholdt 15 stk LOTV stempler, jeg gjentar 15 stk LOTV stempler!!! Og 3 pakker med blomster og 6 stk blonder fra Wild Orchid Crafts!!! Dere skjønner følelsen min?

Jeg er helt overveldet og full av takknemlighet. Er så utrolig glad for dette:) Så tusen tusen takk igjen til ungene og Julie som ordnet dette. David er også en av unga mine;) Dette var helt suverent!

Nå ser jeg frem i mot tirsdag morgen da jeg går av siste nattevakt før langfri. Og da skal jeg kose meg med denne utrolig flotte gaven:)
Og ikke nok med det, det lå også en rosa:) konvolutt ifra Yvonne som hjalp meg med noe jeg setter utrolig stor pris på! Og jeg takker så veldig mye for hjelpen. Tusen takk til deg Yvonne:)
Regner med at du sier ifra om jeg kan hjelpe deg med noe. Klem til deg:)

3 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Makan til greie unger da!For en suveren gave du fikk!Heldiggrisen,misunner deg den pakka!
Gled deg til mandag du,det gjør jeg og,for da er jobbehelgen endelig over!
Klem,Janne

Anonym sa...

Fint at du likte gaven! :) Det var kjempevanskelig å knyte den snoren med kaniner rundt, haha. Litt teip måtte til, men det virker jo som om det funket. :P

Ellers får du si ifra om det er noe du vil at jeg skal kjøpe med herifra til deg, prisene er jo litt hyggeligere her borte. Det ser dessuten ut som at David blir med hjem igjen den femtende, så da kan jeg pakke i kofferten hans også! ;P

Jeg har forøvrig putta bladene dine i konvolutter, det gjenstår bare å finne postkontoret.

Anonym sa...

Please let me know if you're looking for a article author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Kudos!