onsdag 2. februar 2011

3 awards

Jeg er så heldig å ha fått tre awarder på kort tid nå. Det er jo koselig å bli satt slik pris på:) Nå tar det litt tid med disse awardene så jeg gjør det litt enkelt nå. Så får man tro det går greit:) De er alle som jeg har nevnt her verdt et besøk.

Først kom det en fra søte Trine som lager utrolig mye fint og er en kreativ dame:) Vi ble faktisk kjent via min hjemmeside om hundene mine. Trine har kusine til min Frøya som da er en flott leonbergerjente som heter Ida:)

Denne awarden skulle man skrive 8 ting om seg selv og gi den videre til 8 andre. Det er ikke så lenge siden jeg gjorde det så jeg lar det være med det:)

Takk Trine:)

Så fikk jeg fra den talentfulle og søte Vicky som lager de vakreste kort:) Jeg fant bloggen hennes rett etter jeg startet min og har fulgt henne siden:)  Thank you Vicky!

Dear Bloggers the aim of this award is that we bring unknown good blogs to light.
so I ask that you do not pass this award to fellow bloggers who have more than 3000 followers.


Denne skal gis videre til 3-5 bloggere jeg synes fortjener det:)Velger å gi til alle dere andre som også er innom og legger igjen så koselige kommentarer:) Jeg setter så stor pris på dere alle sammen!


Så kom det også en award ifra Tamara som også lager så vakre kort:) En dyktig dame som jeg besøker ofte:)

Denne awarden skulle man også skrive 8 ting om seg selv og gi den videre til 8 andre. Det er ikke så lenge siden jeg gjorde det så jeg lar det være med det:) Men sier tusen takk for awarden Tamara, koselig at du tenkte på meg:)

Ja da tror jeg jeg har fått med det meste:)

Ha en flott dag dere!

Go klem fra meg:)
6 kommentarer:

Lean sa...

Congrats with all your award and your doggy award to.
byebye<lean

Lill S. sa...

Masse gratulere med tre awards :) Det er så velfortjent, du er så flink og lager så fine ting :)
Og tusen takk for at du syns jeg fortjener det, jeg er så fersk, så jeg vet ikke hva jeg gjør videre?!
Ha en fin onsdag, Heidi:)
Klem

Pysselfröken sa...

Grattis till dina awarder! De är du väl värda. Du gör så mycket fint. Kram

Annelie sa...

Stort Grattis till dina välförtjänta awarder Heidi, allt du gör är så fint! Och tack så jättemycket för att du tänkte på mig när du skickade den vidare, vilken ära, jag blev så glad när jag såg det!!
Jag bloggar om det lite senare, ha en fin kväll,
Kramar Annelie

Stacey G.- 2 Craf-t-4u sa...

Congrats Heidi and Thank You so much! I love awards. I don't understand all of it because the translator is not translating all of it, but whatever it says, Thank You you are very sweet! I love all of your sweet comments on my blog too. You always make me smile!

Posh Cat Crafts sa...

Hi Heidi, Thank you for thinking for my, I love to visit your blog and see the wonderful projects that you create. You are truly talented lady.. Thank you, you have made my day!!..
Hugs
Tamara